Реализация: Ваня Стоянова FreshMagic © 2014

Общи условия

Общи условия

I. ОБЩИ ПОЛОЖЕНИЯ

1. Настоящият документ съдържа Общи условия, съгласно които „http://fresh-magic.com“ (за краткост наричан „FreshMAGic“) предоставя услуги на потребителите си посредством Интернет.

Настоящите общи условия дават информация на потребителите за правата и задълженията им при използване на информацията и услугите във FreshMAGic. Всеки потребител, работещ с FreshMAGic е обвързан с правилата на настоящите общи условия от момента на влизане в сайта до напускането му.

2. Когато изпращате заявка за продукти от FreshMAGic Вие подавате лична информация. Тази информация е под закрилата нa Закона за защита на личните данни.
FreshMAGic използва личната информация единствeно и само с цел да осъществи и подобри услугите,които Ви предлага, както и за да може да получите необходимите данни за изпълнение на Вашата заявка за продуктите включени в нашият сайт.

3. След кликане на бутона „Купи“, потребителите се съгласяват да закупят стоките, намиращи се в „Кошницата“. Това действие има правно обвързваща сила. Клиентът получава потвърждение на поръчката и с получаване на това потвърждение се счита, че договорът е сключен.

4. При използване на предоставените средства за комуникация с нас няма никаква начислена допълнителна стойност.

5. Цените в сайта са в лева и с начислен ДДС! В цената на продукта не се включва стойността на доставката и дължимите такси при плащане.

6. FreshMAGic извършва своите услуги и доставки на продукти само на територията на Р. България!

II. УСЛОВИЯ ЗА ПОРЪЧКА

1. Клиентът задължително посочва адрес, телефон и e-mail за потвърждение на извършената от него поръчка, за да може да бъде стартирана. Непопълването на полетата за обратна връзка или публикуването на грешна, невярна или неточна информация не обвързва FreshMAGic със задължението за изпълнение на поръчката. Купувачът се ангажира да изрази съгласието си за направената поръчка и да потвърди всички детайли по нея, след като се свържем с него по телефон или e-mail.

2. Клиентът е съгласен, че комуникацията по електронен път удовлетворява неговите изисквания спрямо закона и той я приема равнозначна на информацията, предавана на хартиен носител или устно по телефона.

3. FreshMAGic си запазва правото да направи отказ от доставка на потвърдена поръчка в случай, че стоките не са достъпни или налични. FreshMAGic се ангажира да уведоми клиента за изчерпването й чрез изпращане на съобщение до посочения от клиента e-mail или на посочения телефонен номер.

4. Клиента има право да се информира за състоянието на своята поръчка.

5. Клиента е длъжен да заплати цената на поръчката си според обявеният начин на страницата на сайта.

III ДОСТАВКА И МЕТОДИ НА ПЛАЩАНЕ

1. Доставката до всички населени места в България за поръчка на стойност над 60 лв. е безплатна!

Цена за доставка до адреса на получателя (със Speedy или BulPost)    -  6.00 лв
Цена за доставка до офис на Speedy  -  5.00 лв

2. Доставката се извършва чрез куриерска фирма Speedy или BulPost (куриерска служба на Български пощи).
Ако клиента има желание, е възможно доставката да се извърши и от друга фирма, но след предварителна договорка и споразумение.

3. Можете да заплатите с наложен платеж, банков превод или чрез PayPal.
3.1. Плащане чрез наложен платеж се извършва в момента на получаване на поръчката.
3.2. За плащането чрез банков превод,  FreshMAGic е длъжен да посочи своя лична банкова сметка, като разходите за банков превод са за сметка на клиента.
Моля бъдете внимателни при въвеждането на Вашият e-mail адрес, защото потвърждението на получено по банков път плащане ще се извърши чрез него!
3.3. Ако желаете да платите чрез PayPal, първо трябва да смените валутата на магазина от "ЛВ" на "€" (от лев на евро)!
Paypal е една от най-сигурните и надеждни системи за плащане в света.
Можете да платите направо от сметката в акаунта си в PayPal, след въвеждане на данните ви за достъп в PayPal или директно от вашата дебитна/кредитна карта (Visa, MasterCard, Discover, AmEx).
При плащане от сметката ви в акаунта (ако е регистриран с български адрес), не дължите никакви такси!!!
Ако случайно нямате пари в тази сметка, можете да я захраните от регистрираната в PayPal дебитна/кредитна карта!
При плащане директно от дебитна/кредитна карта (ако акаунта ви е регистриран с български адрес) се начислява такса от 3.4%+0.35 EUR (евро)!
Повече за таксите в PayPal можете да видите на тази страница!
Ако нямате акаунт в  PayPal, можете да си го направите за няколко минути от тази регистрационна форма.
Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на потвърждение от PayPal. При получаване на стоката не дължите нищо на куриера.

4. Бъдете внимателни! FreshMAGic не носи отговорност за неизпълнени заявки, дължащи се на некоректно попълнени в заявката e-mail или телефон от страна на клиента, поради която причина не сме в състояние да се свържем с Вас.

5. Сумата за транспортните разходи на доставката се добавя към цената на поръчката.
След направената от Вас поръчка, Вие ще получите e-mail и/или телефонно обаждане с информация за поръчания от Вас продукт.

IV. Съгласно Закона за защита на потребителите:

1. Името и фамилията на лицето, отговорно за обекта (FreshMAGic) и адреса на управление :
Ваня Стоянова, гр. Левски, тел. - 0889245518

Същевременно и независим консултант на „Орифлейм България“ ЕООД, п.к.1797, бул.„Г.М.Димитров” № 1

2. Информация за продуктите в писмена форма, пълното им описание и характеристики, намиращи се на страниците на FreshMAGic, са предоставени в страницата/статията на съответния продукт.

3. Цената на продуктите е обявена на страницата/статията на съответния продукт. Ако продуктът е на промоция, намалената цена е обявена, като новата (намалена) и старата цена се открояват достатъчно ясно, а старата цена е зачеркната!

4. Начините на доставака са описани в раздел III.

V. Дефекти и връщане на продукт

Според закона за ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ, имате право да върнете стоката в срок от 7 дни от доставката й!
Връщането става според следните условия:
а) потребителят има право да се откаже от договора и върне стоката в рамките на 7(седем) работни дни считани от момента на физическото получаване на стоката! Стоките трябва да са в безупречен търговски вид (включително опаковка и документация) и да не са употребявани
б) разходите, направени по доставката за връщане на покупката, са за сметка на клиента
в) не се възстановяват транспортни разходи, такси за плащания и наложен платеж

За да реагираме по-бързо, клиентът е длъжен при получаване на продуктите, да ги провери внимателно за съответствие с направената от него поръчка или евентуални външни дефекти и да направи веднага съответното възражение пред собственика на FreshMAGic.

Pin It
Посещения: 1185